Aktiviteter og arrangement på Øyna

Rundt husene på Øyna er det tilrettelagt for barn i alle aldre, i form av aktiviteter som innbyr til konkurranser mellom familie, venner eller kollegaer. Kombiner gjerne matopplevelsen med våre sosiale aktiviteter - enten det er i forbindelse med et besøk på restauranten, et selskap eller en kursdag.

Med (u-)jevne mellomrom arrangerer vi også konserter og andre sosiale tilstelninger, i Langhuset. Du finner en oversikt over arrangementene våre nederst på denne siden.

Aktiviteter for grupper gjennomføres etter forhåndsbestilling.

Fotballgolf  

Fotballgolf er en morsom miks mellom fotball og golf. Dette er en aktivitet som egner seg for barn og voksne i alle aldre. Banen snirkler seg gjennom et vakkert og variert kulturlandskap og aktiviteten sørger garantert for en god latter. 

Her kan du sette deg inn i reglene for fotballgolf.

Sandkasse

Rett utenfor Litjstua, i umiddelbar nærhet til uteserveringa, har vi en sandkasse hvor ungene kan leke seg. Sanda i sandkassa er av fineste kvalitet, så dette er et sted hvor mange av de minste lar seg friste til å ta av seg skoene og kjenne på sanda mellom tærne.

Natursti

Naturstien tar dere med en tur rundt i kulturlandskapet som omkranser Øyna. Spørsmålene varierer i vanskelighetsgrad, og er tilrettelagt for både unge og voksne, så her lønner det seg å ha aldersspredning på lagene.

Aktiviteter fremover, åpent for alle