Aktiviteter på Øyna

 
 

Putball  

Putball er en morsom miks mellom fotball og golf. Dette er en aktivitet som egner seg for barn og voksne i alle aldre. Banen snirkler seg gjennom et vakkert og variert kulturlandskap og aktiviteten sørger garantert for en god latter. 

Den store runden på 18 hull tar ca 1,30 time

Den lille runden på 9 hull tar ca 45 min

Spillets mål er å spille ballen fra utsparkstedet og ned i hullet på færrest mulig spark. Den spilleren med færrest spark vinner runden.

Med flere spillere er det ideelt med 4 spillere på hver bane= et lag . Flere lag kan fordeles på banen samtidig, slik at mange kan være i aktivitet samtidig.

Spilleren(es) spark fylles forløpende inn i scorekortet. Hver spiller på laget har sin egen ball og får et spillernummer. Spillerekkefølgen holdes som regel gjennom hele banen *. Spiller nr 1 starter, deretter spiller 2 osv til alle på laget har tatt utsparket. Deretter fortsetter man bak sin egen ball og fortsetter mot hullet som er markert med en vimpel. Slik fortsetter spillet til alle på laget har fått ballen ned i hullet og poengsummen på hver spiller blir summert på scorekortet.

Triller ballen ut av banen eller havner i en einerbusk eller annet buskas, kan spilleren velge å legge ballen inn der den trillet ut og straffes da med et poeng.

Spillets vinnerlag kan kåres ved å summere antall spark/poeng og dele på antall spillene på laget.

Den beste spiller kåres uavhengng av lag

*For å få flyt i spillet blir det gjort unntak i spillrekkefølgen når ballen ligger i nærheten av hullet. Spilleren skal da fullføre før neste ball spilles.

Priser

120,- kr for voksne og 60,- kr for barn under 12 år. Rabatt for grupper over 10 pers.