Bryllup på Øyna

 

Ingenting er som et ekte InderøyBryllup på Øyna

Vi vil gjerne ta del i den store dagen!

Her følger en kort oversikt over hvordan bryllupet deres kan gjennomføres hos oss. I forkant av selskapet har vi sammen avklart menyvalg, tidsramme, bordplan og pynting. Nedenfor finner dere tre ulike alternativer for gjennomføringen å velge mellom.

Ankomst

Gjestene ankommer Øyna, og blir gjerne værende ute hvis været tillater det. Her vil vi stå klare med forfriskninger i glass og på fat, og gjestene får godt med tid til å gjøre unna den første praten på grasvollen.

Måltidet

Foto: June Haugskott

Inne i Langhuset er det pyntet til fest i deres stil. Menyen består ofte av en 3-retter med godt drikke til. Vi henter råvarene våre lokalt og er stolte over å kunne tilby kortreist mat, tilberedt på spennende vis av kokkene våre. Med god kontakt mellom toastmaster og vår selskapsansvarlig blir ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Kakebord

Foto: June Haugskott

Kakebordet er rigget opp i Løa og alle bakeglade mødre, tanter og venner får se igjen sine mesterverk, som er levert tidligere på dagen. Bryllupskake kan dere også gjerne bestille gjennom oss. Kaffe og avec passer godt til søte kaker, og de fleste har dette som en del av serveringen.

Kvelden videre

Festen fortsetter med musikk etter deres ønske. På godværsdager rigges gjerne musikk og danseplass ute på platten. Litt nattmat slår sjelden feil før man etterhvert avslutter selskapelighetene. Baren har servering fram til 01.30.