Ingenting er som et ekte InderøyBryllup på Øyna

Ønsker dere å feire bryllup hos oss på Øyna, er dere hjertelig velkommen til det. Vi er et fleksibelt vertskap og har flere måter å gjennomføre festen på.

Noen ønsker at vi ordner alt det praktiske, mens andre ønsker selv å være med på å sette sitt eget preg på festen, med egen pynt osv.

Her følger en kort oversikt over hvordan bryllupet deres kan gjennomføres hos oss. Nedenfor finner dere tre ulike alternativer for gjennomføringen å velge mellom. I forkant av selskapet har vi sammen avklart menyvalg, tidsramme, bordplan og pynting.

 

Ankomst

Gjestene ankommer Øyna, og blir gjerne værende ute, hvis været tillater det. Her vil vi stå klare med forfriskninger i glass og på fat, og gjestene får godt med tid til å gjøre unna den første praten på grasvollen.

Måltidet

Inne i Langhuset er det pyntet til fest i deres stil. Vi dekker bordet og dere må gjerne være med på pyntingen. Menyen består ofte av en 3-retter med godt drikke til. Vi henter råvarene våre lokalt og er stolte over å kunne tilby kortreist mat, tilberedt på spennende vis av kokkene våre. Med god kontakt mellom toastmaster og vår selskapsansvarlig blir ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Foto: June Haugskott

Kakebord

Foto: June Haugskott

Etter bordsettet rydder vi og gjør Langhuset klart for å fortsette festen. Kakebordet rigges opp og alle bakeglade mødre, tanter og venner får se igjen sine mesterverk, som er levert tidligere på dagen. Bryllupskake kan dere også gjerne bestille gjennom oss. Kaffe og avec passer godt til søte kaker, og de fleste har dette som en del av serveringen.

Kvelden videre

Festen fortsetter med musikk etter deres ønske; enten levende eller fra vårt Sonos-anlegg. Stemningen i Langhuset kan suppleres med en litt mer avslappende atmosfære i Litjhuset. Litt nattmat slår sjelden feil før man etterhvert avslutter selskapelighetene. Baren har servering fram til 01.30.


Bryllupspakker å velge mellom:

nr. 1

kr. 1.410,-/kuv.

Velkomstdrink/drikke
Frukt                                                             
3 retters middag
Vinpakke
Kaffe og kaker
Avec
Nattmat
Leie av duker

Gjestene betaler drikke i baren for egen regning

nr. 2

KR. 1.610,-/KUV.

Samme innhold som nr. 1, men inkludert 2 stk. drikkebonger til hver gjest

nr. 3

KR. 1.910,-/KUV.

Samme innhold som i pakke nr. 1, men med fri bar for gjestene

Merk at bordpynt, levende musikk og kaker til kakebord ikke er inkludert til noen av pakkene. Dette er dere imidlertid velkomne til å ta med selv.


Bryllup 2015