Back to All Events

InderøyFest 2016 - Julie Dahle Aagård og Inderøy Storband

Magi på Øyna med Julie Dahle Aagård og Inderøy Storband!

Dørene åpner kl 14

Inderøy Storband har gjort det til en vane og gjøre skikkelig kule konserter med litt mer profilerte artister – I fjor var det John Pål Inderberg og Tore Johansen, i vinter hadde de masterclass med trommelegenden Erik Smith, og til Inderøyfest drar de i år rett og slett til med Julie Dahle Aagård!

Julie bor for tiden I Oslo, og lever hundre present av musikken – Hun er utdannet ved konservatoriet I Trondheim – på jazzlinja – og har de siste årene markert seg bade I Trøndelag og i resten av Norge som en dreven skuespiller og artist. Det Norske Teatret har blant annet hatt æren av å ha henne med på laget, hvor hun har spilt rollen som ingen ringere enn Edit Piaf – Og ikke minst Polly fra Tolvskillingsoperaen.

I 2010 ble Julie nominert til spellemann I klassen “Årets kvinnelige artist” for plata “Stompin`” – I 2015 gav hun ut ny plate – På norsk – og den heter “Lauvet” og den er absolutt verdt en lytt!

Merittlisten er så lang at vi kan ikke begynne, men klisjeene skal vi klare: Verdens beste utsikt, vanvittig storbandsving, Puls (både etter at du har gått opp bakken) og ihvertfall når konserten er ferdig! Vi lover skikkelig feelgood, et drivende godt storband I sin aller beste form, og ei flott ung dame med en vanvittig stemme!

Du rekker akkurat å spasere fra Øyna og ned til kirka for å se Halvdan!

Velkommen!

Later Event: June 29
Konsert: Frida Natland Band