Back to All Events

Silya og Inderøy Storband

Tekst hentet fra InderøyFæst

Silya sender hjem bandet sitt etter signingsferden på Sundsand og får hjelp av superstjernene i Inderøy Storband på Søndagen. Stedet blir Øynaparken, og da borger det for en fantastisk utavdegsjælmedverdensbesteutsikt-konsert. Her kan du kjøpe deg mat, leke i sandkassa, spille litt putball, og ikke minst kose deg med en ekte storbandkonsert på toppen av Inderøya, før du spaserer ned til kirka for å få med deg Kari Bremnes!

Silya – som også har aner fra Inderøy – er mest kjent fra sin tid i Stjernekamp hvor hun vant hele sulamitten i 2013. Fra tidligere av så er hun kanskje mest kjent for superhiten ”Not for the dough” med bandet Multicyde.

Velkommen til taket over Inderøya!

Earlier Event: June 8
Hilde Selvikvåg
Later Event: February 11
Morsdagsbuffet