Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en rekke aktører, både lokalt og regionalt.

Våre samarbeidspartnere utfyller gjerne våre produkter eller sørger for at vi lærer nye ting og blir bedre.

 

overnatting

 

Husfrua Gårdshotell ligger like bort i lia, en gåtur på knappe fem minutter. Husfrua tilbyr overnatting i historiske omgivelser, og har også møtefasiliteter. 
Les mer om Husfrua Gårdshotell

Strømnes ligger like ved Straumen sentrum. Her kan du overnatte i ordentlige ”oldefar-omgivelser” i et 100 år gammelt hus. Servering fåes på bestilling. 
Les mer om Strømnes

Jægtvolden Fjordhotell er storstua når det gjelder overnatting på Inderøy, med hele 58 dobbeltrom og totalt 130 sengeplasser. 
Les mer om Jægtvolden Fjordhotell

Saga – senter for fotografi tilbyr også overnatting. Med sine fem rom er de et lite men koselig overnattingssted, like utenfor Straumen sentrum. 
Les mer om Saga

 

opplevelser

 

Øyna er stolt medlem av Den Gyldne Omvei, en organisasjon hvor mange av reiselivsbedriftene på Inderøy samarbeider om alt fra markedsføring til å ta vare på gjestene.

Øyna er også medlem av Visit Innherred, destinasjonsselskapet for Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa.

Trøndelag Reiseliv er landsdelsselskapet for reiseliv i Trøndelag. De koordinerer blant annet nasjonal og internasjonal markedsføring i regi av Innovasjon Norge, som vi på Øyna kan være med på.

 

fotograf

 

FotoKnoff er fotograf Sven-Erik Knoff fra Trondheim. Han jobber med foto og film til en rekke kunder nasjonalt og internasjonalt, og for oss på Inderøy - naturligvis.