Selskapsmeny 2019

 

 Nr 1

 

Kraftsuppe

Buljong med ristet lokal sopp og eggstand og karse

 

Svin

Rullade av svin fra Innherred med salvie,aprikos og pistasj,grønnkålpure, smørdampet nykål og sjysaus med eple

 

Is

Rømme is med rømme fra Røros og lakris fra Gold of Italy marinerte bær og sjokolade og krokanflarn

 

530,-

  

Nr 2

 

Sei

Lett sylta sei fra Beistadfjorden, eple og fennikel krem,ørretrogn og gressløkolje

 

Kalv

 Helstekt lårtunge av kalv fra Røros ,grillet selleri, urtestekt sopp med spinat, jordskokk og pastinakkpure og sherrysaus

 

Ganache

Hvit sjokoladekonfekt tilsmakt med rom, sprø eplechips og sitrussirup

 

580,-

 

Nr 3

 

Pastinakk

Ovnsbakt pastinakk med brunet Røros smør, urtesalat og sprøtt kylling skinn

 

Elg på 2 måter

  Elg flatbiff og viltpate, Granstubben fra Gangstad, brokkolini ,gulrotpure og viltsaus med tyttebær

 

Multe

Multemousse med mandelkake ,multe og whisky saus og friske bær

 

595,-

 

 

Allergier menyer

 

Nr 1: selleri,egg,laktose,sulfitt,nøtter,soya

 

Nr 2: fisk, selleri,laktose,sulfitt,soya,

 

Nr 3: laktose,egg,sulfitt,nøtter,