Selskapsmeny 2019

 

 Nr 1

 

Kraftsuppe
Buljong med ristet lokal sopp og eggstand og karse

*** 

Svin
Rullade av svin fra Innherred med salvie,aprikos og pistasj, grønnkålpure, smørdampet nykål og sjysaus med eple

 ***

Is
Rømme is med rømme fra Røros og lakris fra Gold of Italy marinerte bær og sjokolade og krokanflarn

 

530,-


  

Nr 2

 

Sei
Lett sylta sei fra Beistadfjorden, eple og fennikel krem,ørretrogn og gressløkolje

 ***

Kalv
Helstekt lårtunge av kalv fra Røros ,grillet selleri, urtestekt sopp med spinat, jordskokk og pastinakkpure og sherrysaus

*** 

Ganache
Hvit sjokoladekonfekt tilsmakt med rom, sprø eplechips og sitrussirup

 

580,-


 

Nr 3

 

Pastinakk
Ovnsbakt pastinakk med brunet Røros smør, urtesalat og sprøtt kylling skinn

*** 

Elg på 2 måter
  Elg flatbiff og viltpate, Granstubben fra Gangstad, brokkolini ,gulrotpure og viltsaus med tyttebær

 ***

Multe
Multemousse med mandelkake, multe og whisky saus og friske bær

 

595,-


Allergier menyer

 Nr 1: selleri, egg, laktose, sulfitt, nøtter, soya 

Nr 2: fisk, selleri, laktose, sulfitt, soya  

Nr 3: laktose, egg, sulfitt, nøtter