Et vellykket selskap krever planlegging

Med mange års erfaring har vi på Øyna mange tips til hvordan selskapet blir en finest mulig opplevelse for alle.

Øyna har tre selskapslolaler å velge mellom. Litjstua passer for selskap opp til 50 pers. I Langhuset kan vi dekke til 150 men det egner seg også til mindre selskap. I løa dekker vi til maks 60 personer. Alle lokalene har sitt eget særpreg og lager en fin ramme rundt ditt selskap.

Øyna-Inderøya-Inderøy-Norge-3716.jpg

Menyen er det dere som bestemmer. Vi har alt fra buffeter til 3-, 4- og 5-rettere. Vi henter råvarene våre lokalt og kokkene tilbereder alltid maten slik at den blir smakfull og god. Vi anbefaler viner til rettene, ut ifra den prisklasse dere måtte ønske.

Våre 3 rettere og buffeter finner dere ved å klikke dere videre på det dere ønsker for deres selskap.

Når bordsettet er over, rydder vi og gjør Langhuset klart for å fortsette festen. Dere er velkommen til å ta med kaker som leveres til oss og som vi setter fram sammen med kaffe, og kanskje en avec?

Vi pynter med hvite lys og servietter og duker hvis dere ønsker det. Hvis dere ønsker annen type pynt som setter et mer personlig preg på selskapet, er dere velkommen til å ta med dette selv.

Foto: June Haugskott

Foto: June Haugskott

Vi har skjenkebevilling i våre lokaler fram til 01.30, og det er derfor ikke anledning til å ta med egne drikkevarer.

For mer informasjon om å arrangere selskap på Øyna kan du benytte kontaktskjemaet, eller ta kontakt på e-post post@oyna.no