Fantastiske leverandører og gode samarbeid!
Mille og Taran Seline er i en helt imponerende øvingsmodus om dagen. I februar skal våre to lærlinger konkurrere i ASKO Servering Norgescup i Stavanger.
Frem til nå har de to samarbeidet svært godt sammen, og imponert oss med nydelige forretter, middager og desserter – som de skal lage og presentere i NM for kokkelærlinger.
I fjor- etter at ingredienser var blitt valgt ut og menyen satt, så tok lærlingene våre kontakt med noen av våre leverandører for å høre om de kunne støtte de i øvingen frem mot NM. Dette ble mottatt med en svært positiv respons, og ente opp med at de mottok flotte leveranser fra både Gangstad Gårdsysteri, Domstein og Nortura og ASKO, slik at de kan øve og perfeksjonere leveransen sin frem mot NM.
Det å få lov til å se og oppleve at våre leverandører ønsker å bidra og satse på våre lærlinger på denne måten er noe vi beundrer og setter stor pris på! Ungdommen er vår fremtid innenfor denne bransjen, og vi er heldige som får så mange dyktige søkere og kollegaer her på Øyna Kulturlandskapshotell.
Det er en fornøyelse å se på deres engasjement frem mot konkurransen, og vi heier på dere!