Innherreds første Vegetaraften med selveste Nils Flatmark!
Når vi først skulle gjennomføre Innherreds første vegetaraften- med fantastiske lokale råvarer, ble den anerkjente kokken Nils Flatmark vår perfekte match!
Nils er godt kjent for sin lidenskap for lokal mat og bærekraftige matlagingsteknikker – noe som passer Øyna sine verdier og vår matfilosofi som vi jobber etter hver dag perfekt.
Nils Flatmark er tidligere soussjef på Britannia Hotel, og vinner av Årets Grønne kokk 2023 (sammen med Espen Laumann). Denne kjøkkensjefen startet sin kokkekarriere hos Arne Brimi på Vianvang, og er en inspirasjon for andre innen bransjen.
Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.
Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet?
Besøk hans hjemmeside her: www.nilsflatmark.no
Informasjon om kvelden:
Pris 7-retters vegetaraften med sesongens beste lokale råvarer.
Når: 23.mai 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).
Hjertelig velkommen til en inspirerende og smakfull vegetaraften sammen med oss og Nils!
Overnatting?
Hotellet er allerede fullbooket, men det finnes flere hyggelige alternativer i gåavstand her langs Den Gyldne Omvei.
300 meter å gå - fra trapp til trapp:
Ønsker du en veldig kort gåavstand til senga etter kvelden, så har vår gode nabo Husfrua Gårdshotell holdt av et begrenset antall rom til dere for en veldig hyggelig pris. Fra kroner 1200,- ink. frokost i enkeltrom.
Ønsker du andre alternativer, så finner du andre trivelige overnattingsplasser på nettsiden til Den Gyldne Omvei: Overnatting - Den Gyldne Omvei