HVA SKJER

PÅ ØYNA KULTURLANDSKAPSHOTELL

NYTTÅRSFEIRING PÅ ØYNA- HELT ØVERST
des.
31.
til 1. jan.

NYTTÅRSFEIRING PÅ ØYNA- HELT ØVERST

Feir nyttårsaften med en 5 retters middag, stjerneskudd, bål og bobler på Øyna- helt øverst for å takke for det gamle og ønske det nye året velkommen.!

Sjekk inn og senk skuldrene. Vi ønsker å gi dere en rolig feiring i godt selskap!

I Litjstua vil du oppleve en deilig 5-retters middag før vårt vertskap tar dere med ut rundt midnatt til bål, bobbler og stjerneskudd.

Nyt årets første frokost i Litjsta - eller på rommet.

Pris per person 2475,- ( 4940,- for 2 i dobbeltrom)

Dette inkluderer

Overnatting med frokost, 5 retters middag, bobler i glasset ved midnatt , bål, stjerneskudd og utsikt over feiringen rundt oss på første rad.

Vis arrangement →
Sjømataften 7. februar
feb.
7.

Sjømataften 7. februar

Sjømataften

Fredag 7. februar klokken 19:00, ønsker vi å invitere deg til en vår 7-retters sjømataften. Vi serverer en 7-retters tasting meny, med smakfulle delikatesser hentet fra havet i Matriket Trøndelag.

Vår sommelier og vinekspert har brukt sin kunnskap og satt sammen en drikkepakke, med og uten alkohol, som komplimenterer maten . Kostnaden for drikke kommer i tillegg til maten.

Arrangementet har et begrenset antall plasser, så her er det førstemann til møllen.
Pris per person: 1250,- kroner

Hjertelig velkommen til en smakfull sjømataften!

Reserver bord her

Morsdag

Morsdag

Gjør en helaften ut av sjømataften, og feir morsdagen med en god natts søvn i et av våre hotellrom og start dagen etterpå med en nydelig frokost i restaurant Litjstua.

Pris for 2 personer ink. sjømataften: 4 450,-

Send oss en henvendelse her
Vis arrangement →

Lutefiskaften 1. november
nov.
1.

Lutefiskaften 1. november

Lørdag 1.november, fra kl 18.00 inviterer vi deg og dere til lutefiskaften her hos oss på Øyna Kulturlandskapshotell.

Kvelden starter med en velkomstdrink eller drikke fra Inderøy Mosteri.

Lutefisken blir servert ved bordet og gjerne to runder hvis du ønsker det. Lutefisken er fra Edward Johnsen(Møremat) og serveres med mandelpotet, ertekrem og bacon. Tilbehør som sennspssaus, grov sennep, brunost, lefse og sirup settes frem på bordene. Måltidet avrundes med en velsmakende dessert.

Til bordsettet blir det gode muligheter til å kjøpe både akevitt fra Inderøy Brenneri og øl fra Inderøy Gårdsbryggeri, samt gode utvalg av alkoholfrie drikker.

Pris person: 795kr
Når: Lørdag 1.november klokken fra kl 18.00
Bookingen er åpen, og bord kan bestilles via vår hjemmeside: www.oyna.no/restaurant

Velkommen til en hyggelig stund rundt bordet.

Vis arrangement →
Høstaften 18.oktober
okt.
18.

Høstaften 18.oktober

Høstaften 17. og 18. oktober på Øyna – med Nils Flatmark

Høsten er en fantastisk årstid og vi inviterer til høstaften 17 og 18. oktober. Dette er en kveld hvor du, sammen med andre, kan nyte en 7-retters middag, laget på høstens råvarer!

Fredag 17.oktober og lørdag 18. oktober klokken 18:00, ønsker vi å invitere deg til en kveld der du får oppleve en 7-retters meny basert på mat fra nærområdet og fra resten av Matriket Trøndelag. I år har vi fått med oss gjestekokk Nils Flatmark som besøkte oss under ‘Vegetaraften‘ i mai, og vi er så glad for at han ønsker å komme tilbake og bidra med sin kunnskap inn mot høsten.

Pris 7-retters høstaften med sesongens beste lokale råvarer:
Når: 17. oktober og 18. oktober 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).

Hjertelig velkommen til en smakfull høstaften!

Litt mer informasjon om Nils Flatmark:
Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.

Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet? Besøk hans hjemmeside her:www.nilsflatmark.no

Vis arrangement →
Høstaften  17. oktober
okt.
17.

Høstaften 17. oktober

Høstaften 17. og 18. oktober på Øyna – med Nils Flatmark

Høsten er en fantastisk årstid og vi inviterer til høstaften 17 og 18. oktober. Dette er en kveld hvor du, sammen med andre, kan nyte en 7-retters middag, laget på høstens råvarer!

Fredag 17.oktober og lørdag 18. oktober klokken 18:00, ønsker vi å invitere deg til en kveld der du får oppleve en 7-retters meny basert på mat fra nærområdet og fra resten av Matriket Trøndelag. I år har vi fått med oss gjestekokk Nils Flatmark som besøkte oss under ‘Vegetaraften‘ i mai, og vi er så glad for at han ønsker å komme tilbake og bidra med sin kunnskap inn mot høsten.

Pris 7-retters høstaften med sesongens beste lokale råvarer:
Når: 17. oktober og 18. oktober 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).

Hjertelig velkommen til en smakfull høstaften!

Litt mer informasjon om Nils Flatmark:
Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.

Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet? Besøk hans hjemmeside her:www.nilsflatmark.no

Vis arrangement →
Halloweenfest i Langhuset
okt.
1.

Halloweenfest i Langhuset

HALLOWEENFEST PÅ ØYNA – FREDAG 31. OKTOBER
En kveld du (forhåpentligvis) aldri glemmer...

Når mørket senker seg over Trøndelag og tåka ruller inn over åskammen, åpner dørene for en hårreisende helaften i langhuset med skrekkelig god stemning, skumle smaker og kostymer du ikke vil glemme – uansett hvor mye du prøver...

Hva kan du vente deg?
Alle må komme utkledd! Ansatte inkludert – og de tar dette skummelt seriøst

Kostymekåringer med premier!
Beste kostyme
Skumlest kostyme
Beste duo-/gruppekostyme
Publikumsfavoritten

Dørene åpner: Fredag 31. oktober klokka 20:00

Billetter må kjøpes på forhånd:
170 kr ved kjøp i september
220 kr fra 1. oktober
Aldersgrense: 20 år

Sted: Øyna Kulturlandskapshotell

Obs! Begrenset antall billetter – Vær tidlig ute nå, så du kan være sent ute når tiden er inne!

Billett

Spre ordet, puss støvet av heksehatt og hoggtenner, og gjør deg klar for årets mest uhyggelig morsomme kveld!
Bestill billett nå – før det er for sent...

Vis arrangement →
Vegetaraften med Nils Flatmark
mai
23.

Vegetaraften med Nils Flatmark

Innherreds første Vegetaraften med selveste Nils Flatmark!

Når vi først skulle gjennomføre Innherreds første vegetaraften- med fantastiske lokale råvarer, ble den anerkjente kokken Nils Flatmark vår perfekte match!

Nils er godt kjent for sin lidenskap for lokal mat og bærekraftige matlagingsteknikker – noe som passer Øyna sine verdier og vår matfilosofi som vi jobber etter hver dag perfekt.   

Nils Flatmark er tidligere soussjef på Britannia Hotel, og vinner av Årets Grønne kokk 2023 (sammen med Espen Laumann). Denne kjøkkensjefen startet sin kokkekarriere hos Arne Brimi på Vianvang, og er en inspirasjon for andre innen bransjen.

Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.
Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet?
Besøk hans hjemmeside her: www.nilsflatmark.no

Informasjon om kvelden:

Pris 7-retters vegetaraften med sesongens beste lokale råvarer.
Når: 23.mai 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).

Hjertelig velkommen til en inspirerende og smakfull vegetaraften sammen med oss og Nils!  

Overnatting?

Hotellet er allerede fullbooket, men det finnes flere hyggelige alternativer i gåavstand her langs Den Gyldne Omvei.

300 meter å gå - fra trapp til trapp:
Ønsker du en veldig kort gåavstand til senga etter kvelden, så har vår gode nabo Husfrua Gårdshotell holdt av et begrenset antall rom til dere for en veldig hyggelig pris. Fra kroner 1200,- ink. frokost i enkeltrom.

Ønsker du andre alternativer, så finner du andre trivelige overnattingsplasser på nettsiden til Den Gyldne Omvei: Overnatting - Den Gyldne Omvei

Vis arrangement →
17.mai -Feir dagen helt øverst.
mai
17.

17.mai -Feir dagen helt øverst.

17. mai på Øyna

Vi inviterer til en rolig og stemningsfull 17. mai feiring her på Øyna. Kjøkkenet vårt byr på en 3- eller 5-retters festmeny fra kl 16.00 og siste bordsett er kl 18.30. Barnemeny har vi selvsagt også. Bordbestilling gjøres direkte på vår hjemmeside, via telefon eller epost.

Book bord for deg og dine venner, eller ta med hele familien!

Velkommen til feiring av vår nasjonaldag- helt øverst!

Vis arrangement →
Lunsjmeny mai- juni
mai
1.
til 30. juni

Lunsjmeny mai- juni

NYHET!

Fra 1. mai er dere hjertelig velkommen til Øyna med eller uten bordbestilling på dagtid.

Kjøkkenets åpningstid er 11.00 - og 14. 00 mandag til fredag.

Fra 1. juli gjelder utvidete serveringstider.

Velkommen oppom!

Vis arrangement →
Påskepub med DJ Mavo
apr.
18.
til 19. apr.

Påskepub med DJ Mavo

Påskepub med DJ Mavo

Fredag 18.april klokken 20:00
Billett kjøpes i døra: 200,-
(20 års aldersgrense)

Ta med deg gode venner og ha en hyggelig tid sammen med oss i påska!
Velkommen

Vis arrangement →
Lærlingenes Aften på Øyna Kulturlandskapshotell
apr.
11.

Lærlingenes Aften på Øyna Kulturlandskapshotell

Velkommen til lærlingenes aften!

Våre to fantastiske kokkelærlinger har lyst til å vise dere hva de er aller best på i sin egenkomponerte 5-retter. Både Taran og Mille representerte Nord-Trøndelag på ASKO's lærlingekonkurranse i Stavanger i februar 2025, og Taran skal i Mars 2025 delta i den norske kvalifiseringen i World Skills.

Kom og smak deres deilige meny!

5-retters meny, satt av våre dyktige lærlinger:
Når: 11. april 2025
Klokken: 19:00
Pris: 925,-
Hvor: I Litjstua på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).

Velkommen til en inspirerende og smakfull kveld sammen med oss og våre lærlinger.

Foto: Sjo og Floyd (@sjoogfloyd)

Vis arrangement →
Vårkonsert med Steinkjer kammerkor og Virvel- koret fra Straumen
mars
25.

Vårkonsert med Steinkjer kammerkor og Virvel- koret fra Straumen

Velkommen til vårkonsert med Steinkjer kammerkor og Virvel- koret fra Straumen

Når: Tirsdag 25.mars
Klokken: 19:00-21:00
Gratis inngang
Salg av kake og kaffe

Kom inn i Langhuset på Øyna å få oppleve god og variert korsang fra to godt etablerte kor. Det er første gang vi gjør en konsert sammen. Du vil få servert fin og variert musikk fra inn og utland, med lokal, norske og utenlandske komponister. Korene er under kyndig ledelse av Wout Bosschaart og Inger Marie Kimo. På Øyna kan du få kjøpt kaffe, drikke og noe å bite i.
Fri inngang. Velkommen!

Vis arrangement →
Vinterquiz i Loftet Skybar
mars
7.

Vinterquiz i Loftet Skybar

Det er vinterferie, og vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trivelig aften med quiz i Loftet Skybar, fredag 7.mars.

Ta med deg vennegjengen og kom på quiz i Loftet Skybar i vinterferien. Det vil bli salg av litt snacks og gode smaker i baren, og våre quizmastere byr på god stemning.

Dørene åpner klokken 18:00
Vinterquiz oppstart klokken 19:00
100,- pr person inngang
70,- for student
*Betales ved ankomst.

Informasjon om påmelding til quiz:
5 stk på hvert lag
Påmelding: send en e-post til post@oyna.no (Påmeldingsfrist innen søndag 2.mars)
20 års aldersgrense


Velkommen til en hyggelig kveld i Loftet Skybar i vinterferien!

Vis arrangement →
Månedens meny
mars
3.
til 30. apr.

Månedens meny

MENY MARS OG APRIL

HOVEDRETT, 3- ELLER 5-RETTERS MENY
Fra kr. 395,- / kr. 745,- / kr. 945,-

Reserver bord her

BARNEMENY

HOVEDRETT ELLER 3-RETTERS MENY
Fra kr. 95,- / kr. 299,-

Vår meny varierer fra måned til måned, etter sesong og tilgang på råvarer. Er dere en gruppe på flere enn 10 personer, vennligst ta kontakt på vår e-post: Trykk her

Vis arrangement →
Påskekampanje 17-20.april
feb.
12.
til 20. apr.

Påskekampanje 17-20.april

Ta en velfortjent pause i vakre omgivelser i påsken og skap en minnerik ferie. Akkurat nå tilbyr vi 15% rabatt på ditt opphold i to netter på Øyna Kulturlandskapshotell.

Bestill kampanjen på vår hjemmeside: www.oyna.no og skriv inn påskekampanje i kommentarfeltet, eller send oss en e-post: post@oyna.no

Periode for opphold: 17.april-20.april
Vilkår: Gjelder to netter på rad
Bookingperiode: 12.02-18.april

Send oss en henvendelse

Velkommen til Øyna Kulturlandskapshotell
Et uforglemmelig opphold med autentiske smaker og gjestfrihet

Vis arrangement →
Vinterkampanje 28.feb-9.mars
feb.
11.
til 9. mars

Vinterkampanje 28.feb-9.mars

Opplev Øyna Kulturlandskapshotell i vinterferien og nyt to netter på hotellet inkludert en tre-retters middag for to til en veldig god pris!

Periode for opphold: 28.februar – 9. mars
Bookingperiode: 03.februar – 27.februar


Pris for 2 personer: 5100,-
Vilkår: Gjelder bookinger på to netter på rad.

Tilbudet gjelder alle dager, så her har du anledning til å nyte god mat og la øynene hvile på en slående utsikt over Borgenfjorden eller Trondheimsfjorden i vinterferien.

Velkommen hit til oss!

Ta kontakt her for booking
Vis arrangement →
Hjem til jul fest med quiz
des.
21.
til 22. des.

Hjem til jul fest med quiz

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trivelig kveld oppe i Loftet Skybar, lørdag 21.desember. Vi byr på julete-quiz, snacks, gode smaker fra baren og steller i stand en hyggelig førjulsfest for dere.

Dørene åpner klokken 18:00
Julequiz oppstart klokken 19:00
100,- pr person (inngang), 70,- for student (inngang)
Betales ved ankomst.

Informasjon om påmelding til quiz:
5 stk på hvert lag
Påmelding: send en e-post til post@oyna.no
20 års aldersgrense
Påmeldingsfrist 15.desember

Send e-post her
Vis arrangement →
Gavekort til alle anledninger
des.
21.

Gavekort til alle anledninger


Ønsker du å gi bort en opplevelse i gave?

Våre gavekort kan brukes på et hotellopphold eller en deilig smaksopplevelse i vår restaurant.

Du kan enkelt kjøpe ferdig gavekort eller selv legge til hvilket beløp du ønsker at gavekortet skal inneholde. Gavekortene kan brukes som betalingsmiddel i vår restaurant eller på overnatting.

Kjøp gavekort her

Vis arrangement →
Strikk & babbel
nov.
2.

Strikk & babbel

En trivelig dag med frilufts-inspirert “STRIKK & BABBEL”

I samarbeid med grûnder Ylva Støre Myhre, produsent av reinsdyrknappene “Isogaisa knapper”, inviterer vi til en stor strikkekafê her på Øyna - og du er velkommen!

Lørdagens utstillere

Vi har invitert flere produsenter og leverandører fra Innherred som kommer hit for å vise frem høstens og vinterens nyheter til dere. Aktørene vil stå på stand rundt om på hotellet, hvor man kan kjøpe alt av strikk, garnpakker, knapper, oppskrifter av “Frilufts-inspirerte strikkeplagg”, og annet tilbehør.
Det vil også bli utsalg av mat og drikke.

Dette blir en dag hvor alle som er interessert i strikk, garn og annet tilbehør, kan samles å ha en hyggelig strikke-dag sammen. Kom som du er, med eller uten strikketøy, og kos deg med strikk/hekling/mat og babbel.

Restaurant Litjstua

I dag åpner restauranten 17:00, og vi ønsker deg velkommen til å spise en, tre eller 5-retters middag etter en hyggelig dag på strikk og babbel.

Forhåndsbestilling av bord? Trykk på knappen.

Bordbestilling
Vis arrangement →
Sidersmaking - Trøndersk premiere
okt.
25.
til 26. okt.

Sidersmaking - Trøndersk premiere

Lørdag 26.oktober på Øyna Kulturlandskapshotell

Inderøy Mosteri slipper sin aller første sider, produsert på epler fra Inderøy og vi ønsker å invitere deg til å være med på denne velsmakende og spennende begivenheten her på Øyna!

Den prisvinnende bedriften driver i dag en av verdens nordligste eplehager, og er allerede rukket å bli godt kjent for sine eplemoster. Det er derfor ekstra stas at de nå utvider sortimentet sitt, (etter mange års prøving og feiling), og lanserer et helt nytt produkt – Norsk moderne håndtverksider.

Ved siden av å drive mosteriet, driver eierne Maren og Yngve og gjennomføre sin pommelierutdanning, der de lærer mer om sider og fordyper seg i siderens rolle i måltidssammenhenger. Sider er i stor vekst i Norge og dette er et event du ikke vil gå glipp av.

Reserver bord her

Program for dagen:

*14:30 – Markering av begivenheten starter nede hos Inderøy Mosteri med musikk og snorklipping.
Her vil også sideren selvfølgelig være til salgs i butikk.

*18:30 – Velkomstdrink og introduksjon av kvelden med produsentene selv.

*19:00 – En 5-retters sjømataften ink. velkomstdrink på Øyna Kulturlandskapshotell.
Pris per person: 1250,-
Drikkepakker med og uten alkohol med fokus på norskproduserte leverandører - betales utenom.

Arrangementet har begrenset antall plasser, og her er det førstemann til møllen.

Bordreservasjon gjøres via vår hjemmeside:

www.oyna.no/restaurant eller ta kontakt med oss på post@oyna.no

Send oss en e-post

Overnattingskampanje- 25.okt-27.okt

Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve denne spennende nylanseringen til våre gode naboer, Inderøy Mosteri, og gir dere derfor muligheten til å kunne bo hos oss i 2 netter og betale for 1 natt.

Ved bestilling så reserverer man automatisk seg til en bordreservasjon under lørdagens begivenhet klokken 19:00 (5-retters middag ink. velkomstdrink). Ta kontakt på post@oyna.no for å reservere.

Send oss en e-post
Vis arrangement →