Noen ganger i året tilpasser vi menyen vår til sesongen og de råvarene vi har lyst til å servere deg. Målet vårt er at menyen til en hver tid skal baseres minst 90 % på råvarer fra de 10 kommunene du ser fra Øyna. Menyen vår består både av småretter, forretter, hovedretter og desserter, og vi har også et rikholdig utvalg av drikke. 

Klikk dere inn på menyen som passer til deres besøk :

Sommer på Øyna

20. juni til 20 august har vi åpent hver dag. I sommer byr vi på et sommerbord med kalde og varme retter. Det man tidligere har fått servert på fat, får man nå på denne buffeten. I tillegg har vi Øyna Burger, kyllingsalat og dagens suppe på menyen. Se vår velkomstside for mer informasjon om priser og åpningstider.

Selskapsmeny

For selskap over 20 personer har vi et utvalg av forretter, hovedretter og desserter dere kan velge mellom. Spør oss gjerne om tips eller om dere ønsker at vi skal sette opp en 3, 4 eller 5 retter for dere. 

Buffet

Ønsker dere en buffet har vi 2 alternativ for dere i tillegg til Inderøy sodd som serveres i terrin. Håper dere finner noe som frister.

Julebordsmeny

Legger dere årets julebord til oss kan dere velge mellom en tradisjonell julebuffet eller en juleinspirert 3 retter. Ta kontakt for bestilling.

Cateringmeny